Juli 2020

We gaan weer starten...

Het heeft even geduurd maar nu zijn alle regels voor de horeca ook een stukje duidelijker geworden en ondertussen hebben we alvast de eerste proeftoernooitjes gedraaid. Maar nu zijn we dan echt weer zo ver dat we weer mogen beginnen en ook gaan beginnen met een rankingcyclus.

MAANDAG 06 JULI 2020 is de datum van het eerste toernooi van deze cyclus

Voor wat betreft de maandagranking gaan we ons voorlopig houden aan de volgende regels en beperkingen (geinspireerd op de regels van het RIVM en de overheid, zo gauw geven die meer bewegingsruimte dan gaan wij dat ook volgen).

 1. BEN JE ZIEK OF VOEL JE JE NIET LEKKER BLIJF THUIS!!!
 2. We geven geen handen en doen niet aan knuffelen maar doen dit op alternatieve manieren (elleboog, spreken of nog iest anders)
 3. Op de wedstrijdtafel ligt een kladblok waarop wedstrijden, uitslagen en bijzonderheden ingevuld kunnen worden. Van de laptop blijft iedereen af die niet tot de wedstrijdleiding behoort of is aangewezen door de wedstrijdleiding.
 4. we houden ons aan de 1,5 meter aftstand zo veel als mogelijk. Dit houdt in dat de banen verder uit elkaar staan en alleen de 2 spelers en de schrijver op de baan aanwezig mogen zijn, nr 4 in de poule wordt verzocht buiten te wachten. Staat de tegenstander te gooien dan ga je ook niet op de hakken van de tegenstander staan maar houdt je netjes wat aftstand.
 5. Weglopen van het bord (na het pakken van de pijlen) doen we aan de andere kant als dat de schrijver staat bij voorkeur
 6. We hebben een maximaal aantal deelnemers van 40 spelers waarbij we voorinschrijvingen hanteren die bij voorkeur via info@d4f.nl binnen kunnen komen (mocht je niet kunnen mailen dan is een reactie op deze post ook goed). De inschrijvingen worden regelmatig ge-update op de facebookpagina zodat iedereen kan zien hoeveel plekken er nog vrij zijn.
 7. Maximaal aantal deelnemers bereikt en je wilt meedoen... helaas volgende keer vroeger komen zodat je op tijd bent en je kunt inschrijven en meedoen (oftewel vol = vol)
 8. Inschrijfkosten (1 euro), inschrijfperiode (van 19u30 tot 20u00), wedstrijdformaat, bonuspunten en de te verdienen punten blijven gelijk aan de periode van voor de coronacrisis
 9. De mysteryfinish blijft gewoon, oftewel finishes van 41 of hoger opschrijven op de kladblok en nadat de laatste wedstrijd van die dag voorbij is wordt de mysteryfinish bekend gemaakt
 10. Maak er een gezellige avond van waarbij je elkaars wensen met betrekking tot de corona maatregelen respecteerd.
 11. Ten alle tijden houdt de wedstrijdleiding (samen met cafe D'n Brouwer) het recht om extra maatregelen te treffen om een ieders avond zo veilig mogelijk te laten verlopen

We weten dat er altijd dingen zullen gebeuren en zullen wijzigen maar we doen allemaal ons best om er een gezellige ranking en avond van te maken en we hopen dat jullie daar ook aan mee willen werken :)