Ranking 2019 Ranking 10 18-03-2019
Vanvond gaan we ranking nummer 10 spelen van deze cyclus. De een na laatste om je te kunnen plaatsen voor de eindranking. Zoals gebruikelijk is het inschrijven van 19u30 tot 20u00, kost het 1 euro en vindt het geheel plaats bij Den BRouwer te Mariaheide.

De mysteryfinish is vorige week niet gegooid waardoor de pot daarvoor weer met 5 munten is toegenomen. Wil je er kans op maken dan zul je dus mee moeten komen spelen vanavond en een finish van boven de 40 moeten produceren en doorgeven. Niet doorgegeven finishes kunnen we helaas niet belonen.

De uitslagen van de finales van vorige week zijn als volgt:
Winnaarsronde:Dimitri Holowacky4 - 2Jan van der Aa
Verliezersronde:Nick van Lieshout3 - 1Peter Degen

Dan zijn er ook nog enkele bonuspunten gegooid: Bij de heren wisten William van Hamond (2 maal), Christian Lunenburg, Jan van der Aa, Max van Dijk en Patrick Kempkes (allen 1 maal) een 180 te gooien. Bij de heren waren er ook een tweetal finishes van boven de 100 te noteren, Patrick Kempkes gooide een F120 en Patrick Netten gooide een F116.

De meest actuele stand is te vinden op de ranking pagina.Carnaval Carnavalstoernooi 05-03-2019
Carnavalsmaandag was er bij Den Brouwer van alles te doen. 's Middags was er het kindermatinee en 's avonds was er een optreden van "Band Zonder Henk", er was een wedstrijd wie er verkleed kwam en het meeste leek op Peer Brouwers en er was een darttoernooitje. Over dat toernooi gaan we het hier verder hebben.

Het Carnavalstoernooi
De opkomst was met 11 darters niet het niveau aan deelnemers aan de maandagranking maar de gezelligheid was er zeer zeker niet minder om. De 11 aanwezige spelers hebben goede pijlen met slechte pijlen afgewisseld, mee lopen brullen met Band Zonder Henk, één darter heeft chemische oorlogsvoering gebruikt in een poging om te winnen en alsof dat alles nog niet genoeg was waren er ook darters die verkleed waren gekomen. Speciale vermelding zijn toch wel de mensen die verkleed kwamen als een dartteam van Den Brouwer, HEEEEE HOM... de rest kunnen ze bij De Botte Peren zelf wel afmaken ;)

Dan het geen waar het toch om gaat. De deelnemers en uitslagen van het toernooi. In totaal waren we dus met 11 darters, verdeeld over 3 poules (2 poules met 4 spelers en 1 poule met 3 spelers). In poule A hadden we Michel van den Heuvel, Marijn van Lankveld, Nick van Lieshout en Luuk Bongers. In poule B hadden we Peter Degen, Niels Strijbosch, Patrick Bongers en Christian Lunenburg en in poule C hdden we Robbie van Duren, Oguz Karahan en Sjan Degen.
In de poulefase hadden we als speelformat bedacht om te beginnen met een leg 501, daarna een leg 301 dubbel in-dubbel uit en als derde leg werd er tactics gespeeld. Alle drie de legs werden gespeeld waardoor je dus 3-0 uitslagen kon krijgen.

De poule uitslagen
Poule A
Michel van den Heuvel vs Nick van Lieshout 0-3
Michel van den Heuvel vs Marijn van Lankveld 0-3
Michel van den Heuvel vs Luuk Bongers 0-3
Nick van Lieshout vs Marijn van Lankveld 2-1
Nick van Lieshout vs Luuk Bongers 2-1
Marijn van Lankveld vs Luuk Bongers 1-2
Poule B
Peter Degen vs Christian Lunenburg 2-1
Peter Degen vs Niels Strijbosch 1-2
Peter Degen vs Patrick Bongers 1-2
Christian Lunenburg vs Niels Strijbosch 0-3
Christian Lunenburg vs Patrick Bongers 1-2
Niels Strijbosch vs Patrick Bongers 3-0
Poule C
Robbie van Duren vs Sjan Degen 3-0
Robbie van Duren vs Oguz Karahan 2-1
Sjan Degen vs Oguz Karahan 0-3
Sjan Degen vs Robbie van Duren 0-3
Oguz Karahan vs Robbie van Duren 1-2
Oguz Karahan vs Sjan Degen 1-2

Dit had de volgende eindstanden tot gevolg:
Plaats Poule A Poule B Poule C
1 Nick van Liehsout Niels Strijbosch Robbie van Duren
2 Marijn van Lankveld Patrick Bongers Oguz Karahan
3 Luuk Bongers Peter Degen Sjan Degen
4 Michel van den Heuvel Christian Lunenburg bye

Uit deze eindstanden haalden we de volgende wedstrijden in de Verliezersronde:
KwartfinaleChristian LunenburgvsSjan Degen2-1
Halve Finale 1Peter DegenvsLuuk Bongers2-1
Halve Finale 2Christian LunenburgvsMichel van den Heuvel3-0
FinaleChristian LunenburgvsPeter Degen2-0

En de volgende wedstrijden in de wedstrijden:
Kwartfinale 1Patrick BongersvsRobbie van Duren2-1
Kwartfinale 2Nick van LieshoutvsOguz Karahan3-0
Halve Finale 1Marijn van LankveldvsPatrick Bongers2-1
Halve Finale 2Nick van LieshoutvsNiels Strijbosch3-0
FinaleNick van LieshoutvsMarijn van Lankveld2-0

Rest mij namens Peer Brouwers iedereen te bedanken voor de aanwezigheid en gezelligheid. Tot een volgende keer.


Ranking 2019 Ranking 08 25-02-2019
Vanvond gaan we ranking nummer 8 spelen van deze cyclus. Zoals gebruikelijk is het inschrijven van 19u30 tot 20u00, kost het 1 euro en vindt het geheel plaats bij Den BRouwer te Mariaheide. De eerste 15 spelers hebben zich al weten te plaatsen voor de eindranking en daar kunnen er nog diverse bijkomen in de komende rankings.

De mysteryfinish van afgelopen week is NIET gevallen. Na afloop van de ranking is er een fiche uit de zak gehaald en daar stond de mysteryfinish van 100 op. De pot wordt deze week aangevuld met 5 munten waardoor er nu 10 munten in de pot zitten.
Mocht je zelf deze week kans willen maken op de pot van 10 munten dan is het zaak om de juiste finish te gooien boven de 40 (of hopen dat we de juiste finish uit het zakje laten halen).

De uitslagen van de finales van vorige week zijn als volgt:
Winnaarsronde:Jan van der Aa4 - 1Stefan Lakerveld
Verliezersronde:Toine Boere3 - 1Folkert de Jong

Dan zijn er ook nog enkele bonuspunten gegooid: Bij de heren wisten Ron Schouten (3 maal), Peter Degen (2 maal), Jan van der Aa, Dimitri Holowacky, Harold Rovers, John van Schaijk, Robert Roeters en Stef van Stiphout (allen 1 maal) een 180 te gooien. Bij de heren waren er ook enkele finishes van boven de 100 te noteren, Toine Boere gooide een F136, Ron Schouten een F124, Jan van der Aa een F120, Folkert de Jong een F104, Peter Degen een F103 en Jean Paul Toonen een F101.

De meest actuele stand is te vinden op de ranking pagina.

Houdt er ook alvst rekening mee dat volgende week maandag er geen ranking is in verband met het vieren van carnaval.


Ranking 2019 Ranking 07 18-02-2019
Vanvond gaan we ranking nummer 7 spelen van deze cyclus. Zoals gebruikelijk is het inschrijven van 19u30 tot 20u00, kost het 1 euro en vindt het geheel plaats bij Den BRouwer te Mariaheide.

De mysteryfinish van afgelopen week is gevallen. Na afloop van de ranking is er een fiche uit de zak gehaald en daar stond de mysteryfinish van 57 op. Jan van der Aa had het bijna goed maar gooide er 100 te veel. De persoon die wel de goede finish had was Robbie van Duren. Hij verdiende met zijn mysteryfinish 7 munten.
Mocht je zelf deze week knas willen maken op de (nieuwe) pot van 5 munten dan is het zaak om de juiste finish te gooien boven de 40 (of hopen dat we de juiste finish uit het zakje laten halen).

De uitslagen van de finales van vorige week zijn als volgt:
Winnaarsronde:Ron Schouten4 - 3Jan van der Aa
Verliezersronde:Karel Bakker3 - 2Max van Dijk

Dan zijn er ook nog enkele bonuspunten gegooid: Bij de dames wist Kelly van Stiphout een 140+ score te noteren. Bij de heren wisten Ron Schouten (3 maal), Jan van der Aa, Peter Degen, Robbie van Duren (allen 2 maal), Christian Lunenburg, Kevin Martens, Maickel van den Bersselaar, Martijn van den Berg en Patrick Kempkes (allen 1 maal) een 180 te gooien. Bij de heren waren er ook enkele finishes van boven de 100 te noteren, Jan van der Aa gooide zoals al eerder gezegd een F157, Peter Degen gooide een F115 en Karel Bakker wist een F103 te gooien.

De meest actuele stand is te vinden op de ranking pagina.
Ranking 2019 Ranking 06 11-02-2019
Vanvond gaan we ranking nummer 6 spelen van deze cyclus. Zoals gebruikelijk is het inschrijven van 19u30 tot 20u00, kost het 1 euro en vindt het geheel plaats bij Den BRouwer te Mariaheide.

Nadat de mysteryfinish gevallen was bij de vorige ranking is dat deze ronde niet gebeurt. Bij de vorige ranking is er door de drie winnaars besloten om ieder 6 munten in ontvangst te nemen waardoor er 2 munten terug in de pot zijn gegaan (het waren 20 munten die er in zaten en drie maal zes is achtien). Dat hield in dat de mysteryfinish vorige week goed was voor 7 munten. Deze week komen er weer 5 bij en is die dus goed voor 12 munten.
De mysteryfinish van afgelopen ranking was 78. Dimitri Holowacky zat er met een F79 het dischtse bij maar het was dus een net niet winnen finish ;)

De uitslagen van de finales van vorige week zijn als volgt:
Winnaarsronde:Dimitri Holowacky4 - 3Ron Schouten
Verliezersronde:Christian Lunenburg3 - 0Dimitri van Boxel

Dan zijn er ook nog enkele bonuspunten gegooid: Bij de dames wisten Kelly van Stiphout en Sjan Degen beide een 140+ score te noteren. Bij de heren wist Ron Schouten 4 maal een 180 te gooien en Peter Degen 1 maal. Bij de heren waren er ook enkele finishes van boven de 100 te noteren, Jan van der Aa gooide een F104, Ron Schouten gooide een F138 en de winnaar van deze avond, Dimitri Holowacky wist een F111, een F120, een F130 en een F152 te gooien.

De meest actuele stand is te vinden op de ranking pagina.
Ranking 2019 Ranking 05 04-02-2019
Vanvond gaan we ranking nummer 5 spelen van deze cyclus. Zoals gebruikelijk is het inschrijven van 19u30 tot 20u00, kost het 1 euro en vindt het geheel plaats bij Den BRouwer te Mariaheide.

Het wonder is geschied... De mysteryfinish is gevallen. Nadat er bij de eerste vier toernooien veel finishes van boven de 40 waren gegooid maar dat de mysteryfinish steeds maar niet gevallen was, is dat dan deze week wel gebeurt. De mysteryfinish was 56 en is gegooid door drie personen. Aangezien de lijst op dit moment niet beschikbaar is komt deze vanavond op Facebook te staan en kunnen mensen vanavond of volgende week hun munten in ontvangst nemen. Daarna vervallen ze terug aan de mysteryfinishpot :P

Door wat technische problemen aan de kant van de webmaster is er deze week geen verslag of overzicht van de finales maar je kunt die informatie (evenals de actuele stand) wel terug vinden op de ranking pagina.